Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η Νομαρχία “βάζει πλάτη” για ίδρυση Υπεραγοράς Λιανικού Εμπορίου στο Αγρίνιο ;


«Περί Αίτησης της Εταιρείας «ΚΑΡΦΟΥΡ -   ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» επιστολή 3η και πριν περάσουν οι 50 ημέρες»

Με δύο δημόσια έγγραφά μας στις 7-6-2010 και 15-6-2010,  έντονα τονίζαμε ότι πέρα από τη βολική απάντηση προς την εταιρεία «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», σχετικά με την αίτησή της για ίδρυση Υπεραγοράς Λιανικού Εμπορίου στο Αγρίνιο, του πρώην Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Λουκόπουλου, ελλοχεύει ο κίνδυνος η εταιρεία να πάρει το πράσινο φως σε 50 ημέρες, όπως ο νόμος προβλέπει, αν αυτή δεν συζητηθεί στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται οι 50 ημέρες.

ü        Θα είναι τραγικό – αν δεν είναι συνειδητή μεθόδευση – να διευκολυνθεί με αυτόν τον τρόπο στις επιδιώξεις της η εταιρεία.

ü        Θα είναι θλιβερό να απεμπολήσει τόσο κραυγαλέα, πολιτική του αρμοδιότητα ο 2ος βαθμός αυτοδιοίκησης, η Νομαρχία Αιτωλ/νίας.

ü        Θα είναι προκλητικό έστω και δια της πλαγίας, να λυθούν τα χέρια εμπορικού ομίλου που θα επιφέρει κλείσιμο καταστημάτων, ανεργία, υποαπασχόληση, εργασιακό μεσαίωνα, ακρίβεια κ.λ.π.

ü        Η πρόσφατη παραίτηση του κ.Λουκόπουλου από τη θέση του,  δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν.

ü        Ο Νομάρχης Αιτωλ/νίας, που έχει και την κύρια πολιτική ευθύνη, πρέπει άμεσα να αντιδράσει, αν μη τι άλλο για την προστασία του θεσμού.  
Το Δ.Σ. του ΕΣΑ
Καλεί λοιπόν στο αυτονόητο:
Αφήστε τα τερτίπια και πάρτε την ευθύνη σας, πάρτε θέση καθαρά και ξάστερα, συνεδριάστε πριν λήξουν οι 50 ημέρες.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ