Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Όταν ο Πάγκαλος διόρισε την κόρη του στην Βουλή!

Βγήκε χθές το πρωί ο Πάγκαλος στο Mega και δημοσιοποίησε λίστα προσώπων που έχουν προσληφθεί στην ΑΓΡΟΓΗ , μεταξύ αυτών της κόρης του βουλευτή της Ν.Δ. Μιχάλη Χαλκίδη, συγγενικών προσώπων του Γιώργου Σουφλιά, συνεργατών του Σωτήρη Χατζηγάκη και «του γιου του Ξενοφώντα Βεργίνη» μόνο που ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι άγαμος!
Εκτός των άλλων αποδεικνύεται τώρα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Δ., ότι ο Πάγκαλος, παραμονές των εκλογών του 2004 είχε διορίσει την κόρη του στη Βουλή ! Αυτός που αποφάσισε να απολύσει σήμερα τους εργαζόμενους των 800 ευρώ, είχε βάλει το παιδί του σε υψηλή και μόνιμη θέση από την οποία αμείβεται με πολλά χρήματα


http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ