Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ισπανία παγκόσμια βασίλισσα!!!

  
Εθνική Ολλανδίας και εθνική Ισπανίας // Εθνική Ολλανδίας και εθνική Ισπανίας(AP Photo)
 Η Ισπανία αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της, νικώντας με 1-0 την Ολλανδία στην παράταση, χάρη στο γκολ του Ινιέστα στο 117'.
Η "Furia Roja" κατάφερε να  
φτάσει στην κορυφή του  κόσμου..
AP Photo
στον πρώτο τελικό της ιστορία της και κατάφερε να γίνει η δεύτερη ομάδα μετά την Γερμανία (1972 και 1974) που κατακτά το Μουντιάλ αφού έχει κατακτήσει το EURO δύο χρόνια νωρίτερα.
Οι "Oranje" από την άλλοι έχασαν και τον τρίτο τελικό που έχουν αγωνιστεί, έπειτα από αυτούς του 1974 και του 1978, όταν και έχασαν από τους διοργανωτές, Γερμανούς και Αργεντινούς, αντίστοιχα.

Ήταν κατά πολύ κατώτερη ομάδα σε σχέση με αυτή του Κρόϊφ, Νέτσερ, Άρι Χαν Ρομπ Ρένσενμπρινκ, Ρέπ, Φαν Μπάστεν,  Ράϊκαντ κ.α. που είχαν φτάσει στους προηγούμενους τελικούς και δεν πήραν και τότε το παγκόσμιο κύπελλο αλλα παρουσίασαν μεγάλη ομάδα. .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ