Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Διευκρινίσεις απο τη Ν.Α. Αιτωλ/νίας για «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»



Μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με τίτλο: «Περί Αίτησης  της Εταιρείας «Καρφούρ – Μαρινόπουλος Α.Ε.» επιστολή 3η και πριν περάσουν οι 50 ημέρες» από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας γίνονται γνωστά τα εξής:
Δεν ελλοχεύει κίνδυνος μετά την παρέλευση 50 ημερών να εγκριθεί αυτοδίκαια η άδεια ίδρυσης της εταιρίας «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» διότι η προθεσμία των 50 ημερών ορίζεται στην παράγρ. 6 του άρθρ. 10 του Ν. 3377/2005, η οποία διάταξη του άρθρ. 10 έχει κριθεί συνολικά ως αντισυνταγματική και μη εφαρμόσιμη με την 3037/2008 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (Ολομέλεια).
 Συνεπώς δεν ισχύει η προαναφερόμενη προθεσμία.
 Καθίσταται, επομένως, σαφές και αυτονόητο, ότι η απόφαση της Ολομέλειας του ΣΤΕ είναι δεσμευτική και το Νομαρχιακό Συμβούλιο δεν μπορεί να επιληφθεί της αίτησης που υπεβλήθη από την εταιρία «ΚΑΡΦΟΥΡ – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» βασιζόμενο σε διάταξη ανίσχυρη και κριθείσα ως αντισυνταγματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ