Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Η Γεν. Συνέλευση των καθηγητών αναβλήθηκε για αύριο


Η έκτακτη Γεν. Συνέλευση των καθηγητών της Β’ ΕΛΜΕ που ήταν να γίνει σήμερα Τρίτη 4-5-2010, πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη 5-5-2010 στον ίδιο χώρο (Παπαστράτειο) και ώρα (12μ.μ.), ύστερα από απόφαση των παρόντων καθηγητών.
Η συνέλευση θα ασχοληθεί με την εισήγηση της ΟΛΜΕ για νέες κινητοποιήσεις. Η σημερινή μέρα της απεργίας είχε ποσοστό 30% (Περιοχή Αγρινίου, Τριχωνίδας, Μακρυνείας, Βάλτου, Αμφιλοχίας και Βόνιτσα)
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι μαθητές στο 5ο Γ/νάσιο Αγρινίου προχώρησαν σήμερα το πρωί σε κατάληψη με αιτήματα τα οικονομικά και εκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησης, ενώ το ΠΑΜΕ έκανε συμβολική κατάληψη του 1ου Γραφείου Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας (Αγρίνιο).
 Αύριο 5-5-2010 οι εκπαιδευτικοί δάσκαλοι και καθηγητές συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση μαζί με την ΑΔΕΔΥ,  τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου καθώς και την Ομοσπονδία των ΕΒΕ στη πλατεία Ειρήνης στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ