Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί κατέλαβαν τη ΝΕΤ και ακύρωσαν εκπομπή με την Διαμαντοπούλου


              ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Αυτή τη στιγμή οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί έχουν μπει στο κεντρικό στούντιο της ΝΕΤ και μπλοκάρισαν εκπομπή που θα είχε φιλοξενούμενη την Υπουργό παιδείας κ. Διαμαντοπούλου και η οποία ματαιώθηκε.

Οι εκπαιδευτικοί θέλουν να μιλήσουν «ζωντανά» στον αέρα για να προβάλουν την αντίθεσή τους στην κατάργηση των μόνιμων διορισμών και την κοροϊδία που γίνεται σε βάρος των αναπληρωτών και ωρομισθίων, όπως μας  δήλωσε καθηγητής από την ομάδα που βρίσκεται μέσα στην κρατική τηλεόραση.

Οι υπεύθυνοι της τηλεόρασης αν και είχαν συμφωνήσει να παρουσιαστούν δύο εκπρόσωποι των αδιόριστων εκπαιδευτικών  μαζί με την υπουργό, εντούτοις αυτή τη στιγμή αθέτησαν το λόγο τους, φυγαδεύοντας την υπουργό απο τη πίσω πόρτα και αρνούνται να δώσουν βήμα στους εκπαιδευτικούς.
http://3.bp.blogspot.com/_W-FmM-3mKDc/S98h4oIDl5I/AAAAAAAAAYM/-5KQLkNJ01I/s1600/katalipsi_ert-copy.jpg
Πληροφορούμαστε ότι υπάρχουν δυνάμεις των ΜΑΤ  και ακούστηκαν έντονες διαμαρτυρίες και διάφορες φωνές στη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, όπως είπαμε με εκπαιδευτικό που βρίσκεται στο studio.
Απειλούνται σοβαρά επισόδια με τα ΜΑΤ αφού έχουν μπεί μέσα στους διαδρόμους της ΝΕΤ !!!

Απο κύκλους της ΟΛΜΕ μαθαίνουμε ότι καλούνται οι μόνιμοι εκπαευτικοί σε συγκέντρωση έξω απο τη ΝΕΤ για συμπαράσταση στους αδιόριστους.
 
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ