Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Βουτιά θανάτου για άτυχο οδηγό στην Πρασιά Ευρυτανίας



Βουτιά θανάτου για τον φίλο μας και συμπατριώτη μας Κώστα Κουτσούμπα (Καπετανάκης) σήμερα τα ξημερώματα στην Πρασιά Ευρυτανίας.
Ο άτυχος οδηγός κατευθυνόμενος από το Ραυτόπουλο για την Πρασιά με ιχ φορτηγό αγροτικό ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε με το αυτοκίνητό του από γκρεμό ύψους πολλών μέτρων, λίγα μόνο μέτρα από το σπίτι του.
Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως αστυνομία και ασθενοφόρο .
Η σωρός του άτυχου άνδρα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λαμίας ενώ η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορό του.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
....Σημειώνετε ότι στην ίδια περιοχή έχουν σημειωθεί περιστατικά με πτώσεις ΙΧ στο κενό αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν απώλειες.Ο δρόμος "ΈΓΚΛΗΜΑ"...(βλέπετε φωτογραφία) είναι με συνεχής κλειστές στροφές ,με κακό οδόστρωμα,με ελλειπή σήμανση και δίχως την ύπαρξη μπαρών ασφαλείας στην άκρη.
Μακάρι να πάρουν αμέσως μέτρα οι αρμόδιοι για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ