Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

3η έκθεση παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δ/ντής και οι Εκπ/κοί του Σχολείου μας σας γνωστοποιούμε ότι, μετά την επιτυχή διοργάνωση των προηγούμενων εκθέσεων, διοργανώνουμε και φέτος την 3η Έκθεση Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Σχολείου, στην οδό Τέρμα Ιωνίας στο Αγρίνιο, από 5-12 Μαΐου. Η παρουσία σας στην Έκθεσή μας θα είναι για μας ιδιαίτερη τιμή.
Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και το απόγευμα 6.30 έως 8.00
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οι εξής παράλληλες εκδηλώσεις:
Επίσκεψη στο Σχολείο και επικοινωνία με τους μαθητές και τις μαθήτριες των τάξεων Ε΄και ΣΤ΄ της συγγραφέως κας Ραμμοπούλου-Ζορμπά Βησσαρίας στις 10-5-2010 και ώρα 10.00π.μ.
Επίσκεψη στο Σχολείο και επικοινωνία με τους μαθητές και τις μαθήτριες των τάξεων Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄ της συγγραφέως κας Κάτσου- Καντάνη Σταυρούλας στις 12-5-2010 και ώρα 10.00π.μ.
Bράβευση φιλαναγνωσίας μαθητών και μαθητριών.
Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής και οι Εκπαιδευτικοί του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ