Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλη Παναγιώτη, με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Παναγιώτης, με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών και καθηγητή Ιστορίας Νεωτέρου Ελληνισμού κ. Κωνσταντίνο Σβολόπουλο,  τη σύζυγο του και γνωστή ηθοποιό κα Κατερίνα Χέλμη, τον Πρόεδρο της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας κ. Παπαναστασίου Ευθύμιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Υφαντή Νικόλαο που τους συνόδευε, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Αριστείδη Καβάγια, στην Πινακοθήκη του δήμου. 

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Παναγιώτης έθεσε το ζήτημα της συνεργασίας του Δήμου και της Ακαδημίας Αθηνών, μέσω της εκπόνησης εκπαιδευτικού προγράμματος που να αφορά την Έξοδο των Ελευθέρων Πολιορκημένων και το οποίο μπορεί να οδηγήσει, εκτός των άλλων και στη δημιουργία ενός ψηφιακού δίσκου αναπαράστασης του μεγάλου αυτού ιστορικού γεγονότος. Η πρόταση του κ. δημάρχου συνάντησε την αποδοχή του κ. Σβολόπουλου και συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα της υλοποίησης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ