Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΩΜΕΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ

- Με αφορμή τους «κοπρίτες» της εξουσίας
- Επιτέλους ας βάλουμε και τοπικά τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων! 
 Κύριοι,
Βαϊνέοι, Κατσιφαρέοι, Μωραϊτέοι, Μακρυπιδέοι, Κουρουμπλέοι, Γιαννακέοι, Κοιμησέοι, Σωκέοι, Μπαϊρακταρέοι, φάρες και σόγια υπόλοιπα μιας κρατικής μηχανής που την ξεφτυλίσατε και σας ξεφτυλίζει όλους σας και όλους μας, να τους χαίρεστε τους Παγκαλέους, που φουσκώσατε με τις τρόμπες της αλλαγής του συμβιβασμού σας όλα αυτά τα χρόνια.
Αν δεν υπήρχατε εσείς, δεν θα υπήρχαν Παγκαλέοι, να  χαρακτηρίζουν την επανάσταση του 21, «απόσχιση από την Οθωμανική Αυτοκρατορία». (Η φράση του κυρίου αυτού συνεπάγεται συναίνεση για την επιστροφή μας στη νέα μεγάλη οθωμανική αγκαλιά και αποδεικνύει ότι η παράδοση του Οτσαλάν δεν ήτανε ανικανότητα διαχείρισης μιας υπόθεσης, αλλά σχεδιασμένη προδοσία).
Αν δεν υπήρχατε εσείς, δεν θα υπήρχε «πρωθυπουργός», «κυβέρνηση», κόμματα και βουλευτές, που συναινούν στην άρση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, υπογράφοντας ενυπόθηκες δανειακές συμβάσεις.
Αν δεν αποτελούσατε στυλοβάτες αυτών των πολιτικών, δεν θα υπήρχε αντιπρόεδρος της βουλής να χαρακτηρίζει «αντιπαραγωγικό το στρατό», δεν θα υπήρχε υπουργός άμυνας να καθηλώνει αεροπλάνα, και να μειώνει τη στρατιωτική δύναμη της πατρίδας, για «λόγους οικονομίας», όταν οι τούρκοι αμφισβητούν ευθέως κατοικημένα νησιά μας.
Αν δεν στεκόσαστε στο πλευρό τους, δεν θα υπήρχε πρωθυπουργός» να πηγαίνει στο Ερζερούμ, σαν τούρκος πρέσβης, όταν ο υπουργός ενέργειας της Τουρκίας δηλώνει πως «πετρέλαιο δεν θα βγάλετε από το Αιγαίο, ούτε φυσικό αέριο από το θαλάσσιο βυθό της Κρήτης, αν δεν συνεργαστείτε και δεν το μοιράσετε μαζί μας».
Αν δεν υπήρχε η δική σας υποστήριξη, δεν θα υπήρχε «κυβερνητική» και κομματική ανοχή σε έναν προσκυνημένο Τουρκογραικύλο, που μέμφεται όταν λέει πως «οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή».
Αν δεν υπήρχε η δική σας ψήφος, δεν θα πετύχαινε το σχέδιο της μετατροπής της πατρίδας σε γεωγραφική περιοχή του ΔΝΤ και της εκκολαπτόμενης, με πασοκική συνενοχή, νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Χάρις στη δική σας τοποθέτηση στο πλευρό γραικύλων, 190 χρόνια μετά την ελληνική επανάσταση, γίνονται τραγικά επίκαιρα τα συνθήματα: "Λευτεριά ή Θάνατος", "Ραγιάς ή έλληνας".
Καταργείται, με την υποστήριξη σας, η εθνική οντότητα που λέγεται Ελλάδα, τόπος, χωριό γειτονιά με τα επιχειρησιακά σχέδια της δήθεν αποκέντρωσης (συγκέντρωσης) στην αυτοδιοίκηση που την μετατρέψατε σε εισπράκτορα του κράτους.  Καταργούνται δημοκρατικές κατακτήσεις των εργαζομένων και η ελευθερία του ανθρώπου, με τους νεοφιλελεύθερους νόμους που ψηφίζουν όλοι αυτοί για ένα νέο πειθαρχικό κράτος και τη γενική παρακολούθηση και φακέλωμα των πολιτών. Καταργείται κάθε έννοια ανθρωπισμού και δημοκρατίας, με δηλώσεις και πράξεις.
Μην μουρμουρίζετε στους «ομοίους» σας πως το μνημόνιο ήταν μονόδρομος... Σ' αυτό φτάσαμε, χάρις στις μεθοδεύσεις της οικογένειας Παπανδρέου, του Προβόπουλου, του Σαχινίδη και του Παπακωνσταντίνου, με την ανοιχτή κερκόπορτα του δεκαήμερου περιθωρίου για "ανοιχτές πωλήσεις" ελληνικών ομολόγων και τις ηττοπαθείς και συκοφαντικές δηλώσεις σε διεθνή φόρα, σαν αυτές του Πάγκαλου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
Αν δεν τα ξέρετε, ρωτείστε τη Βάσω Παπανδρέου, που ξέρει κι ας κάνει την «κότα», ή τον «ντίλερ» Παμπούκη που ξέρει από (Β)ΕΣΠΑ.
Η ανάγκη να αποφύγουμε την πτώχευση και την καταστροφή θυσιάζεται μπροστά στην εξουσιαστική σας μανία και, ας κουρελιάζεται το σύνταγμα και η εθνική υπόσταση των Ελλήνων (και μην μας κατηγορήσετε για εθνικ…).
Κύριοι.. Αντωνοπουλέοι, Μοσχολέοι, Τουρουνιδέοι, και λοιποί συγγενείς και φίλοι της τοπικής πολιτικής σκηνής, πρέπει να ξέρετε ότι είσαστε στυλοβάτες της διαδικασίας που υλοποιεί στην Ελλάδα την πολιτική του Νέο - Οθωμανισμού του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας, Νταβούντογλου, ώστε να γίνουμε ξανά ραγιάδες, μέρος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, υπό την επικυριαρχία της νέο-οθωμανικής αυτοκρατορίας με μοναδικό αξίωμα την ατομική και οικογενειακή «ευτυχία» των δικών σας ανθρώπων!
 Αγαπητοί συμπολίτες, οι δηλώσεις του Πάγκαλου δεν οφείλονται στην "αθυροστομία" του. Είναι μέρος καλά οργανωμένου σχεδίου, που υλοποιεί το πάλαι ποτέ κίνημα, που βροντοφώναζε «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Οι δηλώσεις του "μαζί τα φάγαμε", όπως και οι δηλώσεις του ΓΑΠ, "κυβερνώ διεφθαρμένους πολίτες", είναι μέρος ενός σχεδίου διεθνούς απαξίωσης των ελλήνων, κατάργησης της έννοιας έθνος και Ελλάδα και αποσκοπούν στην συστηματική καλλιέργεια της ηττοπάθειας, του ραγιαδισμού και της λογικής "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".
Ραγιάδες και ραγιαδιστές, το πραγματικό ερώτημα είναι αν θέλουμε και τι θέλουμε και ύστερα θα δούμε το πώς μπορούμε να κάνουμε την επιθυμία, πράξη.
Τώρα, που γράφεται η ιστορία, κύριοι και κυρίες, είστε με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ή με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τον ΓΑΠ, τον Βενιζέλο, την Ντόρα, τα ελληνοτουρκικά ΜΜΕ και τους λοιπούς οπαδούς του νεο-οθωμανισμού;
Είστε με τον Νενέκο ή με τον Κολοκοτρώνη;
Με τους καμένους ή με τη φωτιά;
Ή θα γονατίσουμε (όλοι) ή θα πολεμήσουμε!
Κίνημα είναι και η Σπίθα, αν σας θυμίζει κάτι η λέξη "κίνημα". Σπίθα που θα γίνει φωτιά και θα κάψει. Αν δε σας αρέσει αυτό, δε χρειάζεται να πάτε από το μαντρί στη στρούγκα. Ελεύθεροι άνθρωποι και αυτόνομοι πολίτες είναι η δική μας αναζήτηση. Για να πάμε μαζί. Για λευτεριά και δημοκρατία. Για λευτεριά ή θάνατο. (Υπάρχει αυτό το δίλημμα, γιατί εσείς στηρίζετε το θάνατο).
Απέναντι στα παρακάλια των δειλών, στις οιμωγές των απελπισμένων, στα σιρόπια των προθύμων (που κολακεύεται χρόνια τώρα), προβάλει η Ανάγκη, άγρια, αιθέρια, κρατώντας το μέλλον μας αγκαλιά…
Ο πόλεμος ήρθε. Ετοιμαστείτε…
Περιμένουμε την απάντηση σας.
Σπίθας…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ