Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μια από τις πρώτες αποφάσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα αφορά στη συγκρότηση Επιτροπής για την απογραφή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 
Η Επιτροπή που έχει επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Γιώργο Γεωργιόπουλο έχει ως αντικείμενο την απογραφή όλων των ιδιωτικών και κοινής χρήσεως περιουσιακών στοιχείων της Περιφέρειας, των χρηματικών διαθέσιμων, των απαιτήσεων αλλά και των συνολικών υποχρεώσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η Επιτροπή που η σύστασή της προβλέπεται από τον ιδρυτικό νόμο του «Καλλικράτη» έχει προθεσμία για να ολοκληρώσει το έργο της έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2011.
Στην Επιτροπή, εκτός από τον πρόεδρό της Γ. Γεωργιόπουλο, μετέχουν επίσης οι Σ. Αυγέρης και Γ. Σκαρμούτσος, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, ο Α. Καρύδης, νομικός σύμβουλος της Περιφέρειας, ο Ηλ. Κρηνίδης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας και έως πρότινος προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας, η Νίκη Βασιλοπούλου, προϊστάμενη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, ο Κ. Κόλλαρης που ασκούσε καθήκοντα προϊσταμένου στην Οικονομική Υπηρεσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας και ο Ν. Γεωργάτος που ασκούσε καθήκοντα προϊσταμένου στην Οικονομική Υπηρεσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας.
Στην Επιτροπή μετέχουν επίσης ο Σπ. Καραχρήστος που ασκούσε καθήκοντα προϊσταμένου στην Τεχνική Υπηρεσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας, η Μαρία Πολυχρονοπούλου που ασκούσε καθήκοντα προϊσταμένης στην Τεχνική Υπηρεσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας και ο Μ. Καλογερόπουλος που ασκούσε καθήκοντα προϊσταμένου στην Τεχνική Υπηρεσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας.    

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Με αφορμή την συγκρότηση της Επιτροπής Απογραφής ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας τόνισε ότι «είναι εξαιρετικά σημαντικό το έργο της Επιτροπής και αυτό για δύο βασικούς λόγους.  Πρώτον, για να είναι καθαρό το τοπίο της πραγματικής αφετηρίας του νέου θεσμού και δεύτερον, για να γνωρίζουμε ακριβώς τις βάσεις πάνω στις οποίες θα αναπτύξουμε τον προγραμματισμό μας. 
Τα μέλη της Επιτροπής έχουν τον χρόνο ώστε να αποτυπώσουν την οικονομική εικόνα της Περιφέρειας και να καταγράψουν απαιτήσεις, υποχρεώσεις και περιουσιακά στοιχεία. Θεωρώ την όλη διαδικασία ως κομβικό σημείο για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Περιφέρεια στον τομέα των οικονομικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ