Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Μαύρο πανό σήκωσαν οι καταστηματάρχες στην οδό Κύπρου

Μαύρο πανό σήκωσαν οι καταστηματάρχες στην οδό Κύπρου με το οποίο "ευχαριστούν" το δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό για τα πεζοδρόμια!
Το έργο στην συγκεκριμένη οδό ξεκίνησε με την υπόσχεση ότι θα τελειώσει πολύ σύντομα μόνο που δεν έγινε κάτι τέτοιο γιατί οφείλονται χρήματα στον εργολάβο...
Οι καταστηματάρχες εξάντλησαν την υπομονή τους και τώρα πια αφού βλέπουν ότι θα αργήσει να ολοκληρωθεί ανάρτησαν πανό το οποίο γράφει "ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!!!", ενώ υπογράφουν "
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ...ΠΟΛΙΤΕΣ"
Αλήθεια ο δήμαρχος περνάει από κει;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ