Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας, στο Μέγαρο Κόλλα (πλατεία Γεωργίου, Πάτρα), θα γίνει η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με τους βουλευτές των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία).

Η συνάντηση συγκαλείται ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Κατσιφάρα με σκοπό να συζητηθεί το πλαίσιο κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών γύρω από τις μεγάλες διεκδικήσεις της Δυτικής Ελλάδας, όπως αυτές περιγράφηκαν αναλυτικά κατά την παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας περιφερειακής αρχής, την περασμένη Δευτέρα.

«Η αιρετή Περιφέρεια, ως θεσμός που αποβλέπει στην αναζωογόνηση της Δυτικής Ελλάδας, θα πετύχει τους σκοπούς της και θα διευρύνει την αναπτυξιακή δυναμική της μόνο μέσα από την συστράτευση, την συνεννόηση και την συνέργεια όλων των πολιτικών δυνάμεων», αναφέρει στο κείμενο της πρόσκλησης που εστάλη στους βουλευτές, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Και προσθέτει: «Προσωπικά προσβλέπω στη βοήθεια και παρέμβαση του συνόλου των βουλευτών της Περιφέρειας για την ανάδειξη βασικών διεκδικήσεων της περιοχής».

Στόχος του κ. Κατσιφάρα είναι οι συναντήσεις με το σύνολο των βουλευτών να είναι τακτικές και να αποκτήσουν θεσμικό χαρακτήρα.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ