Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Με ευχές για μια εποικοδομητική και δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΑΝΕΣΙΣ» η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.
     Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς ενώ παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
     Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός αφού καλωσόρισε τους υπαλλήλους από τους πρώην Δήμους που συνενώθηκαν με το Δήμο Αγρινίου ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, ενώ παράλληλα ζήτησε τη συνδρομή όλων, προκειμένου να είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα η μετάβαση στον  Καλλικρατικό Δήμο.
     «Θέλω να καλωσορίσω τους υπαλλήλους που υπηρετούσαν μέχρι τώρα στους πρώην Δήμους και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και να επισημάνω ότι έρχονται σε ένα Δήμο οργανωμένο, νοικοκυρεμένο, όπου οι υπάλληλοι έχουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.
     Θέλω να είναι βέβαιοι ότι η παρουσία τους θα είναι ισότιμη με όλους τους άλλους εργαζομένους, άλλωστε οι σχέσεις της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής με τους υπαλλήλους ήταν σχέσεις ισότιμης συνεργασίας.                  
     Φέτος, είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους, αφενός μεν λόγω της οικονομικής κρίσης, άλλωστε αυτό το βιώνετε και οι ίδιοι με τη μείωση των αποδοχών σας και τα δικαιώματα που έχετε χάσει, αλλά και αφετέρου γιατί έχουμε αναλάβει την υποχρέωση να εφαρμόσουμε ένα νέο θεσμικό πλαίσιο, το πρόγραμμα «Καλλικράτης».  
     Έχουμε χρέος, λοιπόν, έστω και κάτω από τις δύσκολες αυτές συνθήκες να κάνουμε το καλύτερο ώστε να εκπληρώσουμε την εφαρμογή αυτού του νέου θεσμικού πλαισίου.
      Όλοι μας, Δημοτική Αρχή, εργαζόμενοι στο Δήμο πρέπει να έχουμε ως κοινό στόχο την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, την εξυπηρέτηση των πολιτών, την ανάπτυξη και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής στο Δήμο.
      Με βάση αυτά μπορούμε να συνεργαστούμε αρμονικά και δημιουργικά».
     Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκος Καζαντζής.
     Τέλος, όπως έχει καθιερωθεί στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο καλύτερος υπάλληλος καθαριότητας για το 2010, η κα Ευγενία Μάρκου, όπως αναδείχτηκε μετά από ψηφοφορία μεταξύ των συναδέλφων της.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ