Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ έξω από το χώρο του Ε.Κ.Μ. την Τετάρτη 15/12 το πρωί.
Είχαν προηγηθεί εξορμήσεις των μελών των Δ.Σ. των δευτεροβάθμιων οργανώσεων στους χώρους δουλειάς όλη την προηγούμενη εβδομάδα για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας.
Στη συγκέντρωση εκ μέρους του Ε.Κ.Μ. μίλησε ο Γ.Γ. του Δ.Σ. συνάδελφος Σπ. Πλάκας και εκ μέρους του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ ο συνάδελφος Κώστας Κούστας. Στη συνέχεια απηύθηναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του σωματείου Οικοδόμων Αιτωλικού και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Μ. Διονύσιος Μπερερής και ο πρόεδρος του συλλόγου Δασκάλων – Νηπιαγωγών Δημ. Τσάμης, καθώς και ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Αλιέων Κοτσόργιος Δημ.
Ξεχωριστές ήταν οι παρεμβάσεις στο τέλος της συγκέντρωσης της συναδέλφισσας εκπροσώπου των εργαζομένων στο super market Ατλάντικ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας καθώς και του συνταξιούχου συναδέλφου και πρώην μέλους της Διοίκησης του Ε.Κ.Μ. Λάκη Χατζή όταν απήγγειλε  ποίημα που αναφερόταν στην σημερινή οικονομική κρίση. Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Μ. Γερ. Θεοφιλάτος αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για την παρουσία τους, προανήγγειλε πρωτοβουλίες – κινητοποιήσεις για το σοβαρό ζήτημα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου αμέσως μετά τις γιορτές. Με συνθήματα κατά των αντεργατικών μέτρων της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και της Τρόικας, πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της πόλης όπου οι απεργοί διατράνωσαν την αποφασιστικότητά τους για συνέχιση των κινητοποιήσεων.      
Το Γραφείο Τύπου
του Ε.Κ. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ