Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Κόκκινο πανί ο Πάγκαλος για τους εργαζόμενους

Νέα αφίσα της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ για τον Θ. Πάγκαλο
                    "ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ ΧΟΝΤΡΕ"
Με την ίδια φωτογραφία αλλά αυτή τη φορά πάνω σε ένα χαρτονόμισμα 500 ευρώ συνεχίζει την αντιπαράθεσή της με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο η ΠΑΣΚΕ – ΟΤΑ.
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου ότι: «Υπάρχουν ομάδες στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν παρά πολύ ισχυρή φωνή. Πεντακόσιοι υπάλληλοι ή εκατό ή διακόσιοι, που είναι ικανοί να κλείσουν το κέντρο της Αθήνας και να αγωνιστούν μέχρι θανάτου από τις τηλεοράσεις για τα 500 ή τα 1.000 ευρώ τα οποία αδίκως απέκτησαν και θέλουν να διατηρήσουν», η ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ με αφίσα της η οποία είναι ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ το οποίο έχει πάνω φωτογραφία του κ. Πάγκαλου ρίχνει το σύνθημα: «Πάρτα πίσω ρε χοντρέε».
Στην ανακοίνωση που συνοδεύει την αφίσα η ΠΑΣΚΕ – ΟΤΑ κάνει λόγο για τη «δεύτερη απάντηση της ΠΑΣΚΕ – ΟΤΑ στις αθλιότητες του προκλητικού Θεόδωρου Πάγκαλου σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι οδηγούνται σε οικονομική εξαθλίωση και με δική του συμμετοχή» και προειδοποιεί ότι «η τρίτη απάντηση θα είναι με δική μας πρωτοβουλία και θα είναι αυτή που του αρμόζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ