Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΚ: «Δημιουργική λογιστική» στη μισθοδοσία υπαλλήλων!

Από το νέο έτος Θα πληρώνονται στο τέλος του μήνα; 
Στην υφαρπαγή ενός μισθού από τους δημοσίους υπαλλήλους ορισμένου χρόνου, με τη μέθοδο της «δημιουργικής λογιστικής», προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση όπως προκύπτει από εγκύκλιο που κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά την περασμένη Πέμπτη.
Η εγκύκλιος, που αναφέρεται σε ΝΠΔΔ και ΟΤΑ, αλλά όλως περιέργως εστάλη και σε σχολεία, προβλέπει οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων ορισμένου χρόνου, που μέχρι στιγμής προκαταβάλλονται κάθε πρώτη και δεκαπέντε του μηνός, από το νέο έτος να καταβάλονται στο τέλος του μήνα. 
Έτσι, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρωθούν στις 15 Ιανουαρίου το μισθό του Ιανουαρίου και η επόμενη πληρωμή προβλέπεται στις αρχές Μαρτίου. Εκτιμάται ότι γίνεται προσπάθεια να εξοικονομηθεί το ποσό του 1 δισ. και να το παρουσιάσουν ως μείωση δαπανών του δημόσιου τομέα!"
πηγή: ΕΠΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ