Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Νέο ράπισμα των πολιτών

Ηχηρό μήνυμα των πολιτών προς τις κυβερνητικές επιλογές δύο εικοσιτετράωρα μετά τις ογκώδεις διαδηλώσεις καταγράφει η δημοσκόπηση της RASS για το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής, που μαζί με τον υπόλοιπο τύπο κυκλοφορούν την Παρασκευή εκτάκτως, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 69.4% θεωρεί ανίκανη την Κυβέρνηση, ενώ το 82,4% των ερωτηθέντων φοβάται απώλειες στα εθνικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ