Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου δήλωσε:

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Μεσολογγίου, αφού κανένας υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας δεν είναι αποσπασμένος σε διοικητικές ή άλλες υπηρεσίες του δήμου.
Επίσης, επειδή οι εκλογές τελείωσαν, θα πρέπει επιτέλους να τελειώσουν τα «καλαμπουράκια» για τα νέα απορριμματοφόρα.
Επαναλαμβάνω ότι η διαδικασία για την προμήθεια των νέων απορριμματοφόρων έγινε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και με πλήρη διαφάνεια και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος για τη προάσπιση της υπόληψης της δημοτικής μας αρχής.
Τέλος, ο νέος δήμαρχος ας ενημερωθεί από τους συνεργάτες του που διετέλεσαν στελέχη και της δικής μας δημοτικής αρχής, ποιοι ήταν αυτοί που εισηγούταν υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας να καταλάβουν διοικητικές θέσεις καθώς και για τη δική μου στάση σ’ αυτές τις εισηγήσεις…
Όπως επίσης, ας ενημερωθεί από τους ίδιους για το ποιοι ήταν αυτοί που μοίραζαν αφειδώς βεβαιώσεις σε stage ή συμβασιούχους εργαζομένους, ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, παρά τις ρητές εντολές που είχαν δοθεί, τόσο από την πλευρά μου, όσο και από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσω τη δεδομένη στήριξή μου στις πρωτοβουλίες που ενδεχομένως θα αναληφτούν για τη βελτίωση της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής στο νέο δήμο. Πρωτοβουλίες όμως οι οποίες δεν θα πρέπει να περιορίζονται σε λεκτικά πυροτεχνήματα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ