Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Οι δανειστές ζητούν εθνική σύνταξη κάτω από 384 ευρώ!

Οι δανειστές φαίνεται ότι… σφίγγουν τη θηλιά γύρω από τον λαιμό της κυβέρνησης, αυξάνοντας τις απαιτήσεις τους στις συζητήσεις με τους υπουργούς.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Αγορά το κουαρτέτο δεν είναι… ευχαριστημένο... με την εθνική σύνταξη στα 384 ευρώ και απαιτεί να μειωθεί κι άλλο!
Επίσης η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν να «ξηλωθούν» ψηφισμένα μέρα που θα απέφεραν 300 εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία, αυξάνοντας έτσι τη «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού το 2016.
Συγκεκριμένα οι δανειστές ζητούν να παρθούν πίσω οι φόροι σε κρασί και στοίχημα. Επίσης έχουν ενστάσεις και για τη δημόσια διοίκηση, ζητώντας τα στοιχεία για τη μισθολογική εξέλιξη των υπαλλήλων.
Τέλος οι Θεσμοί, απαιτούν επίσης να μπουν μάνατζερς του ιδιωτικού τομέα σε θέσεις ευθύνης του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ