Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Η ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ στο Γηροκομείο Αγρινίου VIDEO

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Γηροκομείο Αγρινίου έκοψαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ της Βιοκαλλιεργητικής Περιβαλλοντικής Εταιρείας Τριχωνίδος, ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ. Είναι η δεύτερη χρονιά που η ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ επιλέγει να επισκεφθεί το Γηροκομείο Αγρινίου και να υποστηρίξει την Τρίτη ηλικία.
Τα πρόσωπα των ηλικιωμένων φωτίστηκαν και τα χαμόγελα περίσσευαν.....από όλους που τραγούδησαν όλοι μαζί και μοιράστηκαν ευχές για τον νέο χρόνο.
Σε δηλώσεις του στο AgrinioNet.gr ο πρόεδρος της ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ κ. Νίκος Ψηλός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να συμπαρασταθούμε στην Τρίτη γενιά και να του υποστηρίξουμε. Είναι η δεύτερη χρονιά που ερχόμαστε το Γηροκομείο και ελπίζω να συνεχίσουμε με περισσότερες δραστηριότητες».
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ και πρώην δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης στον χαιρετισμό του ανέφερε «όλα τα μέλη της ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ είναι εδώ σήμερα όχι γιατί εξυπηρετούν κάποια σκοπιμότητα, ή προσδοκούν κάποιο αντάλλαγμα ή όφελος αλλά από μια αληθινή επιθυμία συμπαράστασης και αλληλοαρωγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ