Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Εργασίες αποκατάστασης στο γήπεδο Νεοχωρίου.

Συνεχίζεται η προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Μετά από τις επισκευές που υλοποιήθηκαν σε άλλες περιοχές του Δήμου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες επισκευής στο γήπεδο Νεοχωρίου και συγκεκριμένα στο χλοοτάπητα του γηπέδου. Οι......εργασίες ήταν άκρως απαραίτητες καθως η κακή κατάσταση του χλοοτάπητα δεν επέτρεπε την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων. 
Ο αντιπρόεδρος του πνευματικού κέντρου και υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Κώστας Καλτσούλας δήλωσε: «Προχωρήσαμε σε αυτές τις εργασίες για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε ένα ασφαλές γήπεδο. 
Ο στόχος της δημοτικής αρχής είναι να καταφέρει μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να στηρίξει όσο καλύτερα μπορεί τις αθλητικές υποδομές, δίνοντας στους δημότες τη δυνατότητα να αθλούνται με ασφάλεια στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ