Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΤΡΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΤΡΩΝ
Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην Πάτρα, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, ώρα 18:30, στην Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου και Αράτου, η παρουσίαση του βιβλίου της φιλολόγου και συγγραφέως Εύας Αρβανίτη - Μιχαλοπούλου «ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ, 125 Προτάσεις Αντιμετώπισης της Οικονομικής Κρίσης». 
Την εκδήλωση οργάνωσαν οι Εκδόσεις «ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ», ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, η Αδελφότητα ΑΧΕΠΑ Πάτρας και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αχαϊας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ». 
Την εκδήλωση σχεδίασε και συντόνισε με απόλυτη επιτυχία, ο δημοσιογράφος & τηλεοπτικός παραγωγός κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, Δ/ντής...
Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος AHEPA PATRAS “SAINT ANDREW”. 
Την εκδήλωση προλόγισαν η πρόεδρος ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ κα Εφη Αναλυτή, ο πρόεδρος των AHEPA PATRAS “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” & πρόεδρος των Αιτ/νων Αχαϊας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», καθηγ. κ. Γιάννης Πορφύρης και η κα Σοφία Ορφανίδου, εκπρόσωπος των εκδόσεων «Επτάλοφος». Χαιρετισμό εκ μέρους του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» των Γυναικών Πάτρας με καρκίνο μαστού απηύθυνε η γραμματέας κα Πάκη Καραλή.
Κεντρική ομιλήτρια της βιβλιοπαρουσίασης ήταν η καταξιωμένη Αθηναία φιλόλογος κα Άννα Ζαμπάρα - Κατσαρού, με ρίζες από την Χόμωρη Ναυπακτίας, κόρη του μεγάλου ευεργέτη της Ναυπακτίας γεωπόνου, Ιωάννου Δ. Ζαμπάρα. Αποσπάσματα του βιβλίου απέδωσαν θαυμάσια, η κα Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Παν/μίου Πατρών και ο λογοτέχνης κ. Λάκης Βανταράκης. 

Την εκδήλωση έκλεισε, συγκινημένη για την αποδοχή που επεφύλαξε ο κόσμος στο βιβλίο της, καταχειροκροτούμενη, η συγγραφεύς κα Εύα Αρβανίτη – Μιχαλοπούλου. 

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου δόθηκαν υπέρ του Συλλόγου Γυναικών Αχαΐας με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ