Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ !

"Όπως λέει και ο σοφός λαός: Όσο νυχτώνει η... ήττα μεγαλώνει." 
από periodista.gr
(Υ.Γ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ" - ΑΝΝΑ-ΜΙΣΕΛ ΚΟΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ" ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;)
Πανικό και πλήρη αποδοχή της επερχόμενης εκλογικής συντριβής, μαρτυρά το σημερινό ρεπορτάζ της σαμαρικής ιστοσελίδας......antinews.gr με τίτλο: "Σκηνικό ήττας δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ στο Μαξίμου".
Έχει ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι μια ακραιφνής σαμαρική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι πλέον η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία, αγγίζει τις 10 ποσοστιαίες μονάδες. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το antinews.gr: "Τα στοιχεία που έφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Συγγρού, προκάλεσαν ευλόγως αγωνία, καθώς προκύπτει μια μεγάλη απόσταση της ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ που σε μερικές περιφέρειες ξεπερνά και τις επτά ποσοστιαίες μονάδες, ενώ σε ορισμένες περιοχές αγγίζει ακόμη και το 10%, ενώ αντέχει ακόμα η Χρυσή Αυγή και ο κυβερνητικός εταίρος το ΠΑΣΟΚ εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη".

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί εξαιρετικά μεγάλη ανησυχία, καθώς πολλοί επιτελείς του πρωθυπουργικού γραφείου επισημαίνουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος, αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν προσφύγει γρήγορα στην λαϊκή ετυμηγορία, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο να υποστεί μεγάλης έκτασης ήττα στις ερχόμενες ευρωεκλογές, στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις επόμενες εθνικές εκλογές, αλλά να φλερτάρει και μάλιστα μέσω νομοτελειακής διαδικασίας, που θα θυμίζει την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, με την πολιτική εξαφάνιση!

Το σκεπτικό κάποιων συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά έχει να κάνει με τον περιορισμό της έκτασης της ήττας. Όπως εισηγούνται, αν ο πρωθυπουργός προκαλέσει όσο γίνεται πιο γρήγορα εκλογές, τότε η ήττα θα είναι μικρότερη, άρα θα υπάρχει και ένα περιθώριο πολιτικής διάσωσης. 

Στο Μέγαρο Μαξίμου τρέμουν επίσης με την οργή που κυριαρχεί στην εκλογική βάση της ΝΔ. Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα του άρθρου του antinews.gr, το οποίο αναφέρει ότι "οι δεξιοί ψηφοφόροι έχουν αγανακτήσει με την μνημονιακή πολιτική και θέλουν να τιμωρήσουν και αυτοί το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, το οποίο στήριξαν με όλη τους τη δύναμη".

Όπως και να έχει, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αποδεχθεί τη μοίρα τους. Μάλιστα όχι μόνο έχουν αποδεχθεί την εκλογική συντριβή, αλλά οι ίδιοι προετοιμάζουν όσους πιστούς οπαδούς έχουν απομείνει, με την ιδέα της κατάρρευσης, μέσω διαρροών. 

Και όπως λέει και ο σοφός λαός: “Όσο νυχτώνει η... ήττα μεγαλώνει.

1 σχόλιο :

  1. "ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ"... ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ, ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ