Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δυτική Ελλάδα: Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση πριν λίγο - 5,9 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά

4.12: Μετασεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16:8:40 από τον ίδιο εστιακό χώρο. Μεγάλη αναστάτωση σε Ληξούρι, Κεφαλονιά και Δυτική Αχαϊα.
4.01: Σεισμός εντάσεως 5,9 βαθμών την κλίμακας Ρίχτερ συνέβη τώρα το μεσημέρι, στις 15:52:42, με επίκεντρο δυο χιλιόμετρα δυτικά από το Ληξούρι. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο Αγρίνιο και σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα, καθώς είχε μεγάλη διάρκεια.

Το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα. Πρώτες πληροφορίες μας από το Ληξούρι και στο Αργοστόλι γίνεται λόγος για ζημιές σε κατοικίες και υποδομές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ