Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Τριτέκνων του νομού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψε ο Σύλλογος Τριτέκνων του νομού σε μια εκδήλωση στο παλιό δημαρχείο του Αγίου Κωνσταντίνου όπου σε μια κατάμεστη αίθουσα οι Τρίτεκνοι ευχήθηκαν χρόνια πολλά και ζήτησαν από το κράτος την υποστήριξη του στις πολύ δύσκολες μέρες που.....
περνούν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.

«Ως τρίτεκνοι δεν ζητάμε κάτι ποσοτικό από την Κυβέρνηση. Απλά ενδιαφερόμαστε για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. Από την Κυβέρνηση ζητάμε να δώσει κίνητρα τα οποία δεν είναι ποσοτικά έτσι ώστε να ενθαρρύνουν τα ζευγάρια να κάνουν πολλά παιδιά.
Τα μέλη του συλλόγου Τριτέκνων στην Αιτωλ/νια αριθμεί 3.500 οικογένειες και η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας είχε και μια ιδιαιτερότητα, ήταν καλεσμένοι ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριτέκων. 
Έχουμε επίσης προγραμματίσει και μια επιστημονική ημερίδα στο Παπαστράτειο Μέγαρο με θέμα καρκίνος του μαστού και ομιλήτρια την Νατάσα Παζαίτη Καραμανλή».
Περισσότερα από την εκδήλωση κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ