Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Επίθεση Τσίπρα σε Σουλτς: Είσαι εκλεκτός της Μέρκελ

Σφοδρή επίθεση στον απερχόμενο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιο πρόεδρο της Κομισιόν, Μάρτιν Σουλτς, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντας τον ως «εκλεκτό της Μέρκελ στην Ευρώπη».
Την αναφορά αυτή την έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Γερμανικό.....Πρακτορείο Ειδήσεων για τον Σουλτς μετά τις δηλώσεις του ότι «δεν θα έπρεπε η Γερμανίδα καγκελάριος να κατηγορείται για κάθε αρνητική εξέλιξη στην Ευρώπη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε μάλιστα αν ο Σουλτς «είναι υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών ή της κ. Μέρκελ και των Χριστιανοδημοκρατών.

Με αυτή του τη θέση ο κ. Σουλτς διατύπωσε δημόσια την επιθυμία του να είναι ο εκλεκτός της κ. Μέρκελ στην Ευρώπη. Το ερώτημα είναι αν το ίδιο θέλει και η κοινωνική βάση των σοσιαλδημοκρατών. Οι απλοί ψηφοφόροι του SPD θέλουν την κ. Μέρκελ ανεξέλεγκτη στην Ευρώπη ή μια Ευρώπη δημοκρατικό αντίβαρο στην αλαζονεία και την αυθαιρεσία του νεοφιλελευθερισμού;» .

Παράλληλα, επισήμανε πως η συμμαχία Σούλτς και Μέρκελ εγγυάται την συνέχιση της λιτότητας, της ύφεσης και της ανεργίας, ενώ απευθυνόμενος προς τους γερμανούς πολίτες που παραδοσιακά ψηφίζουν SPD τους προέτρεψε να ψηφίσει στις ευρωεκλογές στις 25 Μαΐου και με την ψήφο τους «να δώσουν εντολή ελπίδας και αλλαγής στην υποψηφιότητα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ