Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Αγροτικό μπλόκο στη ΔΟΥ Αγρινίου

Στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων που οργανώνει η ΠΑΣΥ και άλλοι φορείς των αγροτών από το πρωί πραγματοποιούνται καταλήψεις σε ΔΟΥ ανά την Ελλάδα από αγρότες.

Στο Αγρίνιο στην κατάληψη της ΔΟΥ προχώρησαν αγρότες – μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας πριν από λίγη...
ώρα, με αιχμή την φορολόγηση τους, την τήρηση βιβλίων κλπ.

Eκπρόσωποι των αγροτών κατέθεσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον προϊστάμενο της ΔΟΥ Αγρινίου κ. Τσώτα, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων κ. Σπύρος Κοτοπούλης κάλεσε τους αγρότες σε συνέχεια των κινητοποιήσεων. «Οι κινήσεις θα είναι συντονισμένες από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Εδώ, στα χωριά του δήμου Αγρινίου, που τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο, οι αγρότες θα κατέβουν στις πλατείες των χωριών με τρακτέρ,σε μια συμβολική διαμαρτυρία απέναντι σε όλα αυτά στα οποία θέλουν να μας υποβάλλουν, ξεκινώντας από αύριο. Ο αγώνας είναι μαζικός και θα συνεχιστεί», δήλωσε από μικροφώνου.
Συνεχίζεται εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ