Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Υπέρμαχος τη μελέτης για το Πάρκο, απολογητικός για τη διαχείριση του θέματος ο Παύλος Μοσχολιός ενώ επιτέθηκε σε εκείνους που αποσκοπούν σε ιδιοτέλεια – Ακούστε όλη την τοποθέτηση του δημάρχου

synentefksi-parkoo (2)
Υπέρμαχος της συγκεκριμένης μελέτης ανάπλασης του δημοτικού πάρκου Αγρινίου αλλά απολογητικός ως προς τη διαχείριση του θέματος εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός στο δημαρχείο Αγρινίου.
«Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου θα εκπληρωθεί ένας μεγάλος καημός των Αγρινιωτών που θέλουν εδώ και πολλά χρόνια το δημοτικό πάρκο να μην...
είναι κλειστό, επικίνδυνο και αποξενωμένο αλλά επισκέψιμο και φιλικό» επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Μοσχολιός ενώ ταυτόχρονα κάλεσε σε καλόπιστο διάλογο όσους έχουν διαφορετική άποψη ή επιμέρους διαφωνίες, τόσο με τον ίδιο όσο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Στο σημείο αυτό ο κ. Μοσχολιός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε εκείνους που σκόπιμα διαστρεβλώνουν την αλήθεια ή παραποιούν σκόπιμα σημεία της μελέτης για προσωπικούς, όπως είπε στόχους και επιδιώξεις φωτογραφίζοντας πρώην αυτοδιοικητικό άνδρα της περιοχής.
Σε ό,τι αφορά το βασικό επιχείρημα των διαφωνούντων για την ελάττωση του πρασίνου, ο δήμαρχος του Αγρινίου απάντησε ότι θα κοπούν ελάχιστα δέντρα, όχι πάνω από 50, ενώ θα υπάρξει φύτευση 3332 νέων δένδρων και βλάστησης τόσο στον εσωτερικό χώρο του πάρκου όσο και στον εξωτερικό περιμετρικά.
Στην άλλη κατηγορία για τσιμεντοποίηση υπογράμμισε πως τα μόνα τσιμεντένια έργα που θα γίνουν είναι μια υπόγεια δεξαμενή για την άρδευση του πάρκου  δύο συντριβάνια (το ένα στην είσοδο από την πλευρά της Ελευθερίου Βενιζέλου) καθώς και οι ράμπες αναπήρων στις εισόδους ώστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν τη δυνατότητα που έως τώρα δεν είχαν της πρόσβασης δηλαδή στο πάρκο.
Για το γκρέμισμα της περίφραξης ο κ. Μοσχολιός επεσήμανε ότι αυτή δε θα γκρεμιστεί εξ ολοκλήρου αλλά θα γίνει ελάττωση του ύψους από τη μεριά της οδού Καζαντζάκη ενώ από την πλευρά της Ξενοπούλου θα γίνει παρέμβαση για τη δημιουργία χώρου parking για τα λεωφορεία των επισκεπτών.
Ο κ. Μοσχολιός έδωσε ακόμη πολλά στοιχεία των έργων που προβλέπονται από τη μελέτη και κλείνοντας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Η ανάπλαση του πάρκου  αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας και αυτό που σχεδιάζουμε να υλοποιήσουμε ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των κατοίκων μιας περιοχής πυκνοδομημένης με μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που όμως έως τώρα δεν αναπτύχθηκε όπως της αξίζει».
Ακούστε σε λίγο όλη την αρχική τοποθέτηση του δημάρχου Αγρινίου, κ. Παύλου Μοσχολιού…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ