Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Θερμές Ευχαριστίες απο τον Λαογραφικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσολογγίου


ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ            Μεσολόγγι  2 Σεπτεμβρίου  2012
 Σπ. Μουστακλή 20,  Τ. Κ. 30200 Μεσολόγγι                                                      Αρ. Πρωτ.  277
Πληροφορίες: Πρόεδρος,  Κιν. 6972706793                  
 Προς: Χορηγούς πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΠΛΕΥΡΩΝΙΑ 2012»
·   Π.Δ.Ε., Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας   
·   κ. Βασίλειο Ζέλιο, ΘΕΡΜΟΖΕΛ Α.Ε. Καλαβρούζα Ναυπάκτου 
·   Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας
·   Ξενοδοχείο ΘΕΟΞΕΝΙΑ Μεσολόγγι 
·   Σουπερ Μάρκετ ΛΙΝΤΛ                    
·   Έντυπο Τοπικό Τύπο,  Συμπολιτεία,  Αιχμή,  Δημοκρατική Ελεύθερη Φωνή Αιτ/νιας,  Μεσολογγίτικα Χρονικά,  Εθνική Ηχώ,  Νέοι Καιροί, Ηλεκτρονικό Τύπο,  Αria fm 107,4 ,
·         Ραδιοφωνικό Σταθμό Μεσολογγίου,
   ΘΕΜΑ:  Θερμές Ευχαριστίες.
Κύριοι,
        Με την ολοκλήρωση των διήμερων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Συλλόγου μας, «ΠΛΕΥΡΩΝΙΑ 2012», θέλουμε για μια ακόμα φορά να εκφράσουμε τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας  σε  εσάς και τους συνεργάτες σας.
        Όλοι γνωρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε όλα αυτά τα χρόνια από το Σύλλογό μας για την ανάδειξη του Αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Πλευρώνας. Εκεί όλα αυτά τα χρόνια γίναμε κοινωνοί σπουδαίων .....
θεατρικών παραστάσεων και λοιπών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Με ικανοποίηση ακούσαμε την ανακοίνωση των αρμοδίων ότι ο αρχαιολογικός χώρος είναι επισκέψιμος για όλους καθώς και για τους σπουδαστές όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών επισκέψεων.
          Επίσης, το «άνοιγμα» αυτού του αρχαιολογικού χώρου τα δύο τελευταία χρόνια με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο και με ποιοτικές εκδηλώσεις, ήταν και αυτό πρωτοβουλία του Συλλόγου μας.  Άμεσα προωθούμε το άλλο μεγάλο όνειρο των μελών και φίλων του Συλλόγου μας, την ανέγερση του Λαογραφικού Μουσείου της Πόλης μας. Ο Λαογραφικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου φιλοδοξεί με την βοήθεια όλων, Αρχών, φορέων, παραγόντων, συμπολιτών μας και υμών ειδικά των μεγάλων χορηγών μας, να πραγματοποιήσει τους στόχους του.
Με Θερμές Ευχαριστίες   για το  Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΙΑΣΟΣ                    ΕΛΕΝΗ  ΠΛΑΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ