Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Σχετικά με το γκάλοπ του Νews Press Agrinio



                                    Λάβαμε το παρόν e-mail απο τον κ.  Γιάννη Σελιμά και το αναρτούμε:

Αγαπητο Νewpressagrinio
καθως η αληθινη ενημερωση ειναι θεμα καθημερινης "παλης" με την κρατουσα αντιληψη περι ΜΜΕ θα περμέναμε να με συμπεριλάβετε στην δημοσκοπηση που διενεργειται για τον πιο καταλληλο υποψηφιο με το Πασοκ για τον Δήμο Αγρινίου, στο πλαίσιο της υποψηφιοτητας μου για υποψηφιος Δημαρχος Αγρινιου στην διαδικτυακη διαδικασια που εγκαινιασε το Πασοκ. Με πληρη αισθηση της πραγματικοτητας και συμβολιζοντας την ανεωση του πολιτικου προσωπικου αλλα και τον οραματικο σχεδιασμο για το Αγρινιο του Μελλοντος μας θα ηθελα να σας παρακαλέσω να ειστε περισσοτερο αντικειμενικοι και να αναδεικνυεται τις εγκλωβισμενες δημιουργικες δυναμεις που η πολη διαθετει. Σας στελνω σε συννημενο αρχειο βιογραφικο μου σημειωμα και αρθρο μου προς δημοσιευση.......

Με εκτιμηση

Σελιμάς Γιάννης

Περιβαλλοντολογος-M. Sc Οικονομικη & Περιφερειακη Αναπτυξη

Σύμβουλος Διαχειρισης Περιβαλλοντος Φ.Δ/Λ.Μ

Εργαστηριακος Συνεργατης ΤΕΙ Μεσολογγιου


Απάντηση News Press Agrinio: Όπως σας είναι γνωστό ως νέο επιστήμονα και μάλιστα σε ζητήματα οικονομίας και επικοινωνίας, οι δημοσκοπήσεις δεν μπορούν από μόνες τους να καθορίσουν ή να επιβάλουν υποψήφιο δήμαρχο.
Όσον αφορά γιατί δεν σας συμπεριλάβαμε στο ερωτηματολόγιο στο γκάλοπ που διεξάγουμε, σας ενημερώνουμε ότι  εκτός ότι δεν είναι στον πολιτικό μας πολιτισμό η απαξίωση αντιλήψεων κ.λ.π. κανενός συμπολίτη μας, αλλά ούτε και θέλουμε να παρέμβουμε σε μια εσωτερική σας κομματική διαδικασία (που δεν το δικαιούμαστε), ούτε να κάνουμε καταμέτρηση της δυναμικής του κάθε υποψηφίου για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ (Παράλου που δεν έχουμε καν ενημέρωση από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ). Δεν προσέξατε μάλλον στο ερώτημα υπάρχει και άτομο που δεν έχει καταθέσει αίτηση για το χρίσμα στο ΠΑΣΟΚ, άρα δεν μπορείτε να μας κατηγορείτε ότι σας αποκλίσαμε αφού το γκάλοπ γίνεται για λογαριασμό μας και όχι για το ΠΑΣΟΚ! .
Θέλουμε όμως να καταγράψουμε τη διάθεση των πολιτών όσον αφορά ποιόν επιθυμούν ως υποψήφιο Δήμαρχο από τον ευρύτερο χώρο του  ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο και όχι ειδικά για κάποιους. Δεν νομίζετε ότι όλο το ΠΑΣΟΚ Αγρινίου ανησυχεί για το σκηνικό που έχει εξελιχθεί με τα πρόσωπα που έχουμε συμπεριλάβει στο ερωτηματολόγιό μας; Αυτό θέλουμε να καταγράψουμε και μόνο αν το πετύχουμε ή όχι είναι ένα άλλο ζήτημα.
Δεν είναι προσωπικό ούτε είχαμε καν στη σκέψη μας για αποκλεισμούς κ.λ.π. που γίνονται κάποιοι υπαινιγμοί στο σημείωμά σας, ίσα – ίσα που προσπαθούμε να αναρτούμε την τρέχουσα ενημέρωση σε συνεχή ροή χωρίς αναστολές κ.λ.π.
Χωρίς να θέλουμε να ανοίξουμε κάποια αντιπαράθεση με κανέναν συμπολίτης μας πόσο δε μάλλον με εσάς, το αντίθετο επιδιώκουμε, σας δηλώνουμε όμως ότι επιμένουμε στη δυναμική του επιθετικού προσδιορισμού του λογοτύπου του News Press Agrinio ότι: 
«η αληθινή ενημέρωση είναι πράγματι θέμα καθημερινής "πάλης" με την κρατούσα αντίληψη περί ΜΜΕ» και δεν πρέπει να μας αδικείτε και να μας  «συγχέεται» με άλλα μέσα ενημέρωσης κάτι που δεν σας διακρίνει!

Φιλικά
News Press Agrinio



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ