Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ!

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν περίπου 200 θαμώνες εστιατορίου στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, όταν κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα και άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ. Τρεις τραυματίες - μία γυναίκα σοβαρά.

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε γύρω στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής σε εστιατόριο επί της εθνικής οδού λίγο έξω από την Αμφιλοχία, όπου συνηθίζουν να σταθμεύουν τουριστικά λεωφορεία και είναι πέρασμα των λεωφορείων για την Αλβανία.
Τρεις κουκουλοφόροι οπλισμένοι με Καλάσνικοφ μπήκαν μέσα - δύο από την κεντρική είσοδο και ένας από την πίσω πόρτα και αφού φώναξαν στους έντρομους θαμώνες  - κυρίως Αλβανοί μετανάστες - να πέσουν κάτω άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως στον άερα. Επικράτησε μεγάλος πανικός και πολλοί απο τους θαμώνες προσπάθησαν να ξεφύγουν με κάθε τρόπο. Ορισμένοι μάλιστα δεν δίστασαν να σπάσουν τις τζαμαριές για να βγουν έξω.
Από θραύσματα και σφαίρες τραυματίστηκαν δύο νεαροί άνδρες. Στη συνέχεια οι δράστες αποχώρησαν αλλά βγαίνοντας έξω δεν δίστασαν να πυροβολήσουν και κατά των λεωφορείων με αποτέλεσμα μία ηλικιωμένη γυναίκα να δεχτεί σφαίρα στο λαιμό και μάλιστα στην καρωτίδα και να νοσηλεύεται σε σεοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Τα κίνητρα της πράξης δεν έχουν ξεκαθαρίσει ωστόσο οι δράστες δεν φαίνεται να είχαν κίνητρο τη ληστεία. Η αστυνομία εξετάζει ως πολύ πιθανό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ενώ και ο δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Τζαχρήστος που μίλησε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ έκανε την εκτίμηση ότι πιθανά πρόκειται για “μήνυμα” στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Ιδιοκτήτες του καταστήματος είναι ένας Έλληνας και ένα Αλβανός, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν έχουν δεχτεί απειλές.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ