Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Συμμετέχουμε στο γκάλοπ για το Δήμο Αγρινίου


 
                

 ΤΩΡΑ..
 ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ!
 
Από σήμερα ξεκινά το γκάλοπ τουςhttp://NewsPressAGrinio.blogspot.com/ για το Δήμο Αγρινίου, στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Η έρευνα θα διαρκέσει μέχρι 15 Ιουλίου 2010, το δείγμα θα είναι ο μεγάλος αριθμός των αναγνωστών μας που μας «αγκάλιασαν» από τις πρώτες ημέρες της ανάρτησης του Blog και οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη ψηφοφορία μας.

Επιλέξαμε τα τρία προβεβλημένα πρόσωπα από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ (ασχέτως εάν συμμετέχουν ή όχι στη διαδικασία του χρίσματος) γιατί πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η άμεσα αποδοχή τους στους δημότες για τον νέο Δήμο Αγρινίου.
Με τον τρόπο αυτό θέλουμε και εμείς να βοηθήσουμε στην αποσαφήνιση του αυτόδιοικητικού τοπίου στη πόλη μας και ο καθένας ας πάρει τα ρίσκα του.


 ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ