Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Μικρή η συμμετοχή στη σύσκεψη στο Αγρίνιο για νέα Περιφέρεια Δυτ, Ελάδας !


Η σύσκεψη στο Επιμελητήριο Αιτ/νίας για το θέμα της Περιφέρειας (αλήθεια πιστεύει κανείς ότι θα σπάσει ο Ραγκούσης τη περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας;) έγινε χωρίς τους ενδιαφερόμενους, φορείς, πολίτες, κόμματα κ.λ.π.
Τη πρωτοβουλία είχε φαινομενικά το Επιμελητήριο Αιτ/νίας αλλά στην ουσία άλλος «κόπτετε» αν και συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει νέα χωροταξική κατανομή των περιφερειών της χώρας. Εκείνο που δεν συμφωνούμε και ας μας το επιτρέψουν τουλάχιστο οι παρόντες της χθεσινής σύσκεψης (Κυριακή 2-5-2010), να πάρει η Αιτωλ/νία τα όρη και να χάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του μετωπικού συμπλέγματος του Ιουνίου!  Αλλά αυτό θέλει στρατηγικό σχεδιασμό, πολιτική βούληση και κοινωνικό μέτωπο κάτι που στην Αιτωλ/νία όλα αυτά είναι ξένα με τις συνήθειες του νομού. Εδώ το περιβάλλον είναι «φιλικό» και χαμηλών πτήσεων…
Κάποιοι μάλιστα «ωρύονται» ότι απουσίαζαν σχεδόν όλοι, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί κ.α. αλλά δεν μας λένε εάν οι διοργανωτές ήθελαν μια ουσιαστική συζήτηση ή μια άρον άρον (συναινετική) απόφαση για να τη χρησιμοποιήσουν ως εκβιασμό στον Ραγκούση για τις προσωπικές τους επιλογές!
Έτσι μετά την αποτυχημένη σύσκεψη, όσον αφορά τη συμμετοχή, στράφηκε η συζήτηση στα δημαρχιακά… με λυκοφιλίες και φληναφήματα…

Η φωτο είναι απο το Αγρίνιο-Culture

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ