Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ κ. Π. ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ


Για μία ακόμη φορά ο Αντινομάρχης κ. Π. Κατσούλης, προσπαθώντας να αναδειχθεί πολιτικά και αφού έλυσε «επιτυχώς» τα προβλήματα Παιδείας και Πολιτισμού στο Νομό Αιτ/νίας, αποπειράται να επιλύσει και τα προβλήματα του Καλλικράτη. 

Θεμιτές οι όποιες κριτικές απόψεις του για την πρόταση που κατέθεσε ο αρμόδιος Υπουργός. Είναι αθέμιτη όμως η προσπάθειά του να στηρίζει την επιχειρηματολογία του σε αβάσιμες και ανυπόστατες θέσεις και απόψεις.


Θα θέλαμε λοιπόν να τον ενημερώσουμε ότι ο Δήμαρχος Ναυπάκτου ποτέ δεν είχε και έχει «εκφρασμένη θέση……η Χάλκεια να ενωθεί με το Μεσολόγγι», όπως ανυπόστατα ισχυρίζεται με άρθρο του σε διάφορα blogs.  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι από κακή και μόνο πληροφόρηση, υπέπεσε σε πολιτικό ολίσθημα…


Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης με καθαρή δήλωσή του από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι είναι υπέρ των ισχυρών Δήμων με τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών.

Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της πολιτικής φαντασίας και μόνο…


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ