Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ


Κοινή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι δύο Δήμοι Μακρυνείας και Αρακύνθου αφού αυτή η περιοχή του νομού παραμένει βρίσκεται σε εκκρεμότητα μετά την ανακοίνωση του χωροταξικού για διαβούλευση… Αυτό που πρέπει να απασχολήσει τους δημοτικούς συμβούλους και τους φορείς της περιοχής είναι εάν η Μακρυνεία και ο Αράκυνθος θα προσχωρήσουν στο Θέρμο ή στο Μεσολόγγι (εκβιαστικό δεν είναι;). 
Είναι εκφρασμένη ήδη η βούληση της περιοχής για ενιαίο δήμο Μακρινείας και σε αντίθετη περίπτωση συνένωση μόνο με το Αγρίνιο.  Έτσι συγκαλούν σήμερα από κοινού τα δύο δημοτικά Συμβούλια με την συμμετοχή Φορέων της περιοχής προκειμένου να βρεθεί μια λύση (ποια είναι η άλλη λύση;). Αν και απ’ όσα γνωρίζουμε οι δύο Δήμαρχοι δεν κάνουν πίσω δηλαδή για πιθανή «προσάρτηση» της περιοχής σε δήμους της εισήγησης Ρακούση… κάτι που δεν επιθυμεί η τοπική κοινωνία αλλά ούτε προκύπτει από πουθενά ότι η Μακρυνεία θα έχει προοπτική βιώσιμης ανάπτυξης. Μοναδική πρόταση έλεγε ο Δήμαρχος Αρακύνθου είναι ενιαίος δήμος Μακρυνείας αφού όπως υποστηρίζει πληροί όλα τα κριτήρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ