Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Εργασίες για τη διαμόρφωση του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου (βίντεο-φωτό)

5
Εργασίες αναδόμησης και καθαρισμού ξεκίνησαν σήμερα στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου.
Συνεργεία του Δήμου από νωρίς το πρωί ανέλαβαν τον καθαρισμό του Πάρκου με καλλωπισμό και αποψίλωση της βλάστησης αλλά και τη διαμόρφωση... διάφορων ανισοπεπίπεδων αυλακιών που σχηματίστηκαν σε κάποια σημεία.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Καλαμπαλίκης δήλωσε στο agrinioreport.com:
«Οι εργασίες που ξεκίνησαν σήμερα αφορούν κυρίως στην άρση της επικινδυνότητας του Πάρκου ώστε οι πολίτες τώρα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, να περιδιαβαίνουν το πάρκο με ασφάλεια. Θέλουμε να αλλάξουμε όσο μπορούμε την τωρινή τραγική εικόνα του Πάρκου και παράλληλα επιδιώκουμε την εύκολη, άνετη και ακίνδυνη πρόσβαση των πολιτών σε αυτό. Σταδιακά το Πάρκο θα πάρει άλλη όψη και η ήπια αυτή παρέμβαση που ξεκίνησε σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες».
Περισσότερες φωτο και video εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ