Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Στην εκμίσθωση του κτιρίου του πρώην Δημοτικού καφενείου προχωρά, μέσω δημοπρασίας,ο Δήμος Αγρινίου

Σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία με σκοπό την εκμίσθωσή του εκτίθεται, μετά από την ολοκλήρωση της σχετικής προπαρασκευαστικής διαδικασίας, το ακίνητο στη συμβολή της πλατείας Δημοκρατίας με...
την οδό Μπαϊμπά στο κέντρο του Αγρινίου (πρώην δημοτικό καφενείο).

Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Καφέ Μπαρ – Αναψυκτήριο – Εστιατόριο) και για συναφείς προς τα ανωτέρω επαγγελματικές δραστηριότητες.
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Χαριλάου Τρικούπη 10, 2ος όροφος) την Τρίτη 19η Ιουλίου 2016, από ώρα 12:00 μέχρι 13:00.
Κατώτατο όριο προσφοράς για μηνιαίο μίσθωμα ορίστηκε το ποσό των 2.000,00€, ενώ οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία θα πρέπει να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής ποσού 2.400,00 €.
Οι όροι της διακήρυξης έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Αγρινίου (www.cityofagrinio.gr), ενώ περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους καθώς και η διακήρυξη της δημοπρασίας, παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου (Παλαμά & Μαβίλη 6, 2ος όροφος).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ