Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών της Μαίρης Γκούμα! Δέκα ημέρες περιμένουν τις έρευνες

Απίστευτο! Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών της Μαίρης Γκούμα, που ζητούν να προχωρήσει η πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να φωτιστούν οι συνθήκες του τροχαίου που κόστισε τη ζωή της
     Αγανακτισμένοι είναι οι γονείς της αδικοχαμένης Μαίρης Γκούμα, εξαιτίας... της κωλυσιεργίας των αρμοδίων να προχωρήσουν στις απαραίτητες έρευνες, προκειμένου να φωτιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή της κόρης τους. Δέκα μέρες μετά, ο πραγματογνώμονας που έχει οριστεί για να κάνει την επιτόπια έρευνα δεν έχει πάει ακόμα στο σημείο όπου συνέβη το δυστύχημα!.....
      Οι χαροκαμένοι γονείς, η αδερφή της και οι υπόλοιποι συγγενείς δεν ξέρουν τι να κάνουν, αφού, όπως λένε, αν υπήρχαν στοιχεία που θα έδειχναν αν ηάτυχη φυσικοθεραπεύτρια τράκαρε με άλλο όχημα ή φρέναρε ή οτιδήποτε άλλο, πλέον θα έχουν σβηστεί
    Ο θείος της 29χρονης που καταγόταν από το Ρίβιο Αγρινίου, δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Γεραφέντης, είχε απευθύνει από την πρώτη στιγμή έκκληση για την παροχή πληροφοριών σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο την ανιψιά του.
      Με νέα ανάρτησή του στο facebook εξέφρασε χθες την οργή του για τις καθυστερήσεις: «Εννέα μέρες από την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Βόνιτσας – Αμφιλοχίας και ακόμη ο πραγματογνώμονας που έχει οριστεί δεν έχει εξετάσει το αυτοκίνητο και το σημείο που έχασε τη ζωή της η Μαίρη μας. Ο,τι στοιχεία υπήρχαν στο οδόστρωμα σίγουρα μετά από τόσες ημέρες, λένε οι ειδικοί, θα έχουν εξαφανιστεί ή αλλοιωθεί. Μήπως κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί; Χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, δεν είναι ένα απλό τροχαίο».
       Συγγενείς που ρώτησαν το Λιμενικό ενημερώθηκαν ότι ο νόμος δίνει χρονικό περιθώριο δύο μηνών στον πραγματογνώμονα!
   «Μα, αν πάει σε δύο μήνες, δεν θα υπάρχει τίποτα εκεί, δεν θα μπορέσουν να αποφανθούν αν υπήρξε σύγκρουση, πώς έγινε η εκτροπή κ.λπ.» λένε οι συγγενείς. 
      Μετά την ανάσυρσή του από τη θάλασσα, το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στον Λιμενικό Σταθμό Αμφιλοχίας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται! 
      Η άτυχη Μαίρη οδηγούσε για συναισθηματικούς λόγους το αυτοκίνητο του του αδελφού της, που και αυτός είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο με μοτοσικλέτα πριν από τέσσερα χρόνια! Με αυτό βρήκε τον θάνατο το απόγευμα της 25ης Ιουνίου, όταν κατέληξε στα νερά του Αμβρακικού Κόλπου, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, ταξιδεύοντας από Λευκάδα προς Αγρίνιο.

https://patratora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ