Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Πρωταθλήτρια η ποδοσφαιρική ομάδα των εμπόρων-επαγγελματιών στο Πρωτάθλημα Συλλόγων-επιχειρήσεων

spo-emporoi-epaggelmaties-protathlima-syllogon1
Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα των Εμπορων-Επαγγελματιών στο Πρωτάθλημα Συλλόγων και Επιχειρήσεων που διοργάνωσε για τριακοστή συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Ανδραίμων».

Η ομάδα των εμπόρων - επαγγελματιών επικράτησε με...
4-3 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) έναντι της ομάδας των ιατρικών επισκεπτών. Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η νικήτρια ομάδα είχε μια σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο αντιμέτωπη με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος,αυτή των ιατρικών επισκεπτών.
spo-emporoi-epaggelmaties-protathlima-syllogon2
Η συνθεση της ομαδας των εμπορων επαγγελματιων ειναι η εξης: Κλιαφας Βασιλης, Χριστοδουλοπουλος Δημητρης, Καλοκαιρης Ανδρεας, Γεωργουσης Δημητρης, Χηρας Δημητρης,Μασσαλης Κωστας, Σαββας Κωστας, Βασιλοπουλος Βασιλης, Παπαθανασοπουλος Γιαννης, Κρικωνης Βασιλης, Ζωης Βαλαντης, Παπαδημας Κωστας, Ασημακης Χρηστος, Παναγιωτοπουλος Κωστας, Νικολοπουλος Δημητρης, Βραχωριτης Παναγιωτης, Βουλγαρης Θοδωρος, Χριστοδουλοπουλος Παναγιωτης, Κουσης Γιωργος, Κωστης Αθανασιος, Σκονδρας Τασος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ