Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Κατατέθηκε μήνυση για την κλοπή των χρημάτων από την Δημοτική Κοινότητα Καινουργίου

Μετά τις απαραίτητες ενέργειες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου στον χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Καινουργίου για την σημερινή διάρρηξη,ο...
πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κώστας Ευθυμίου και ο Πάνος Κομποτός μετέβησαν στην Υ.Α Αγρινίου και κατέθεσαν μήνυση για το συμβάν.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση στον χώρο του γραφείο βρέθηκε... το κλειδί που άνοιξε τον φοριαμό, ενώ από τον έλεγχο η είσοδος του γραφείου δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιήθηκε αντικλείδι.
Σύμφωνα με νέα εκτίμηση το ποσό που αφαιρέθηκε υπολογίζετε στα 250 ευρώ περίπου.
Οι αστυνομικοί της σήμανσης έλεγξαν για αποτυπώματα και η Υ.Α Αγρινίου έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

ΠΗΓΗ: http://kainourgiopress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ