Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΙΤΑΛΙΑ: Φιλική ήττα 3-0 του Παναιτωλιού από την Φιορεντίνα (video)

Σ΄ ένα σημαντικό- ιστορικό φιλικό που έγινε σήμερα στην Moena της Ιταλίας ο Παναιτωλικός έχασε 3-0 από την Φιορεντίνα. Φέτος και οι δυο ομάδες κλείνουν και γιορτάζουν τα 90 χρόνια από την ίδρυση τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Αγρινίου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον...
ρυθμό των «Βιόλα» που επικράτησαν πιο εύκολα από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ.
Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη που έχανε 2-0 στο α΄ μέρος δέχτηκε δυο γκολ καρμπόν από τον βραχύσωμο Ζάρατε (3΄-23΄). Βαθιά μπαλιά προς το κέντρο της άμυνας του η οποία δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά και το γκολ ήταν μια εύκολη υπόθεση.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα του Πάουλο Σόουζα που σημείωσε ακόμη ένα γκολ (3-0) στο 75΄με σκόρερ τον Τζουζέπε Ρόσι.
Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στην αρχή της επανάληψης ο Γιώργος Μύγας. Από τον Παναιτωλικό προσπάθησαν όλοι απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο ξεχώρισαν όμως περισσότερο ο Κλέσιο, ο Πάουλο και ο Ρότσα.

Η επιλογή να γίνουν από νωρίς πολλά και δυνατά φιλικά δίνει την δυνατότητα να εντοπιστούν πιο γρήγορα οι αδυναμίες που τυχόν υπάρχουν και να διορθωθούν τα τακτικά και αγωνιστικά λάθη.

Επόμενο φιλικό για τον Παναιτωλικό είναι στις 27 Ιουλίου με την Περούτζια στο Andalo.Η αρχική 11αδα του Παναιτωλικού ήταν:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Κλέσιο Παπάζογλου, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Χαντάκιας, Ουαρντά.

Έγιναν οι εξής αλλαγές: Τσοκάνης αντί Ρότσα, Ροντρίγκες αντί Χαντάκια, Μάκος αντί Παπάζογλου, Φερέιρα αντί Παπουτσογιαννόπουλου, Βασιλούδης αντί Πάουλο, Μουνιός αντί Ουάρντα, Τομανέ αντί Μαρκόφσκι, Κριστιάνο αντί Κυριακίδη. Χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Κουτρουμάνος , Ρόσα και Μαλής.

Δειτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ