Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Αγρίνιο: 11 τραυματίες σε σύγκρουση mini bus του ΚΤΕΛ Αγρινίου με φορτηγό

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων κοντά στο Αγρίνιο, περίπου στο ύψος της κεραμοποιίας Κατσίκη, σημειώθηκε πριν μισή ώρα, στις 13.00.
Εκεί mini bus του Αστικού ΚΤΕΛ Aγρινίου συγκρούστηκε με φορτηγό που... προπορεύονταν καθώς και τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση προς Μεσολόγγι.
Μεγάλη και άμεση υπήρξε η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στο σημείο του συμβάντος.
Συνολικά 11 άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Πρόκειται για επιβάτες και τον οδηγό του λεωφορείου (που εκτελούσε δρομολόγιο για Λυσιμαχία). Από τους επιβάτες οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους είτε με ελαφρά τραύματα ενώ σοβαρότερα τραυματισμένος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να είναι ο οδηγός (που απεγκλωβίστηκε μετά από λίγη ώρα) και μία γυναίκα που καθόταν στο μπροστινό κάθισμα.
Η Τροχαία ενεργεί την έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος που αρχικά και δικαιολογημένα προκάλεσε μεγάλη ανησυχία. Ρυθμίζει επίσης την κυκλοφορία στην εθνική οδό, η οποία για ερκετή ώρα διεξάγονταν από παρακαμπτήριους δρόμους.
Δείτε περισσότερες φωτο εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ