Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Πάτρα: Αυτοκίνητο μάρκας Smart εξετράπη της πορείας του – Νεκρός ο 19χρονος οδηγός από το Αγρίνιο

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 10 π.μ. στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου λίγο πιο ψηλά από τη συμβολή της με την Πατρών – Κλάους, στο ύψος της Εγλυκάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα μάρκας Smart στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες μέχρι... στιγμής συνθήκες και βρέθηκε εκτός δρόμου στην κάθοδο της Ελ. Βενιζέλου.
Στο σημείο βρέθηκαν από την αρχή ασθενοφόρα, οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και της Πυροσβεστικής.
Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο 19χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, με τα αρχικά Χ.Π. και καταγωγή από το Αγρίνιο, έχει αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ σε σοβαρή κατάσταση έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο η νεαρή συνοδηγός του οχήματος.Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο άτυχος 19χρονος Χ.Π. που έχασε τη ζωή του το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελ. Βενιζέλου, είχε έρθει στην Πάτρα από το Αγρίνιο πριν ένα μήνα, προκειμένου να εργαστεί.

Σήμερα, την ώρα του ατυχήματος κατευθυνόταν προς την περιοχή του Ρίου, προκειμένου να πάει στη δουλειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ