Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Αύριο η ενημερωτική ημερίδα για την έρευνα και την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων

Ενημερωτική ημερίδα για την έρευνα και την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή, διοργανώνει αύριο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κατά την οποία θα παραστεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ιωάννης Μανιάτης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου - Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα).

Μεταξύ άλλων, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η....
Αποκεντρωμένη Διοίκηση, βουλευτές, Δήμαρχοι και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των παραρτημάτων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, των Οικονομικών Επιμελητηρίων, των Επαγγελματοβιοτεχνικών Επιμελητηρίων, η ΟΙΚΙΠΑ, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Δ.Τ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Παρακαλούμε, πληκτρολογήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο ή ακολουθήστε μας και στο https://www.facebook.com/newspressagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ