Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τον Δήμαρχο Αγρινίου

Στην πορεία υλοποίησης των έργων που υλοποιούνται μέσω του ΕΣΠΑ στο Δήμο Αγρινίου, καθώς και στον προγραμματισμό για το νέο Σ.Ε.Σ. 2014-2020, συζήτησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τον Δήμαρχο...
Γιώργο Παπαναστασίου.
Στο επίκεντρο τέθηκαν ζητήματα, όπως η ολοκλήρωση των εργασιών στα σχολεία του Αγρινίου, που έχουν ενταχθεί και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, όπως η κατασκευή Δημοτικών Σχολείων, η βελτίωση και ασφαλτόστρωση σημαντικών οδικών αρτηριών, η εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών σε κόμβους της πόλης, οι αστικές αναπλάσεις, η κατασκευή αποχετευτικών και υδρευτικών δικτύων κ.α.
«Ήδη στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή αλλά και ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, έχει επιτελεστεί σημαντικό έργο στο θέμα των υποδομών, δεν ξεχνάμε άλλωστε την κατασκευή του «κοσμήματος» μας, του Νοσοκομείου Αγρινίου, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Είμαστε άγρυπνοι φρουροί ώστε να ολοκληρωθούν και τα έργα που αφορούν στην οδική ασφάλεια των πολιτών με τη βελτίωση των οδικών αρτηριών, όπως την κατασκευή της Ιονίας Οδού που θα συνδέει το Αντίρριο με τα Ιωάννινα και την υπόλοιπη Ελλάδα» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
Παράλληλα, στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν προτάσεις που έχει ήδη υπό σχεδιασμό η Δημοτική Αρχή Αγρινίου, ώστε με τον καλύτερο τρόπο να προετοιμαστούν για να ενταχθούν στη νέα Προγραμματική Περίοδο, στο Σ.Ε.Σ. 2014-2020.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας, συμμετείχαν η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου, η Διευθύντρια της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Π.Δ.Ε. Άλκηστις Σταθοπούλου και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αγρινίου Δημήτρης Τζιώλης.

Δ.Τ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ