Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για το κλείσιμο της Καρδιολογικής Κλινικής των Νοσοκομείων Αγρνίου-Μεσολογγίου


ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
Αγρίνιο 31/10/14 
Θλιβερή η σημερινή εικόνα για τα δυο Νοσοκομεία του Νομού.
Θλιβερή και η διαπίστωση των όσων φωνάζαμε όλο αυτό το διάστημα.
ΑΝΕΣΤΕΙΛΛΕ την λειτουργία της η Καρδιολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου. Οι καρδιολόγοι ιατροί της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου σε αναρρωτική άδεια.
Το περιμέναμε, το φωνάζαμε, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ??? 
Δεν ήθελαν να ακούσουν, δεν βόλευε να ακούσουν. Η Διοίκηση κώφευε εύσχημα και απροκάλυπτα περί άλλων….τύρβαζε !!!
Και τώρα, πάρθηκε και η απόφαση να έρθουν για στήριξη οι ιδιώτες καρδιολόγοι με μπλοκάκι. Απόφαση που στερείται της απλής νομιμότητας, απόφαση πέρα ως πέρα παράνομη. 

Όπως και μια άλλη απόφαση περί Επιστημονικής κάλυψης από το Νοσοκομείο σε Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και μάλιστα με αρνητική εισήγηση του Επιστ. Συμβουλίου του Νοσοκομείου. 

Ανοίγουν διάπλατα την μισάνοικτη πόρτα γατί απλά αυτό ήθελαν πάντα.

Η Διοίκηση δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Ούτε ανίκανη. Είναι σε διατεταγμένη πολιτική υπηρεσία. 

Πολίτες της Αιτωλ/νίας όλα αυτά πρέπει να ανατραπούν τώρα.

Για όλα αυτά θα λογοδοτήσουν στον λαό.

Οι εργαζόμενοι στην Υγεία συνεχίζουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας με δημόσιο χαρακτήρα, δωρεάν υπηρεσίες στους πολίτες και ανοικτά ενεργά Νοσοκομεία.

Η Υγεία είναι κοινωνικό δικαίωμα και δημόσιο αγαθό.

2 σχόλια :

  1. Tα στελέχη σας προκάλεσαν το μπάχαλο διώχνοντας πρώτα,όλους τους άλλους καρδιολόγους και στη συνέχεια φεύγοντας οι ίδιοι.Ρωτήστε ανα την Ελλάδα αν ήθελε να έλθει επικουρικός γιατρός στην καρδιολογική κλινική.Όλοι για τον ίδιο λόγο.όσο για το μπλοκάκι, και νόμιμο είναι,στην ανάγκη,και μην πουλάτε παραμύθια,αλήθεια έναν που ήθελε να έλθει να εξυπηρετήσει το Νοσοκομείο,ποιός τον απείλησε;Με τέτοιες τακτικές δεν κερδίζεται η εξουσία.Ακόμα και δικά σας στελέχη,λένε οτι αυτή η τακτική δεν οδηγεί πουθενά.Ακόμη διαβάστε και κανένα νόμο ,πριν πείτε οτιδήποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ενοχλείστε βάλτε και κανένα σχόλιο που τζούζει τον ΣΥΡΙΖΑ.Αυτή είναι η αλήθεια.Πέρα απο τα λάθη και τις παραλείψεις των κυβερνώντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ