Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Δράσεις Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α  Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ - Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ. : 26410 22325 – FAX  : 26410 46515
Αγρίνιο  13 – 10 -2014
Σήμερα Δευτέρα 13- 10 -2014  συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο  του Σωματείου  μας  με θέμα την εκτίμηση της δουλειάς μας  και τον έλεγχο υλοποίησης του προγράμματος  δίμηνης δράσης  του Σωματείου  και αποφάσισε τα παρακάτω :

-         Η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων του νομού  για την Τετάρτη 22- 10 – 2014  να γίνει στο νοσοκομείο  του Αγρινίου στις 11:00, λόγω των μεγάλων προβλημάτων στον τομέα της υγείας και ιδιαίτερα των προβλημάτων λειτουργίας του νοσοκομείου  Αγρινίου, το οποίο καθημερινά οδηγείται σε απαξίωση  και υποβάθμιση  των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, λόγω έλλειψης γιατρών και προσωπικού  και μη χρηματοδότησης των λειτουργικών του αναγκών, αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής  απ’ όλες τις τελευταίες  κυβερνήσεις.
-         Τα λεωφορεία  για τη συμμετοχή μας στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο  του ΠΑΜΕ  το Σάββατο 1-11-2014 στην Αθήνα  στο Σύνταγμα  θα αναχωρήσουν  ως εξής :
Αμφιλοχία : Από τον κόμβο  Αμφιλοχίας στις 5:20 , από το Αγρίνιο, από Εργατικό Κέντρο και τραίνο στις 6:00 , από το Μεσολόγγι από την Πύλη στις 6:30  και  για την Ναύπακτο από τα διόδια του ΡΙΟ στις 7:00
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας καλεί τα μέλη του  και τους συνταξιούχους του νομού να βρίσκονται σε επιφυλακή και να στηρίξουν τις δράσεις του σωματείου.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ