Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, Π. ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ & ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Γενοκτονία την εποχή των μνημονίων. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η δημογραφική «βουτιά» που κατεγράφη την τριετία 2011-2013, κατά την οποία σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά 38.628(!).
Με αφορμή και την επικείμενη εορτή των Αγίων, Πολιούχων των πολυτέκνων, αλλά και ως πατέρας τριών παιδιών, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης, καταγγέλλει την....
εγκληματική αδιαφορία της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, το οποίο αν συνεχιστεί θα οδηγήσει το ελληνικός γένος σε αφανισμό.

«Η συνταγματική επιταγή ότι «η οικογένεια ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους» δυστυχώς ενταφιάστηκε, μαζί με τα δικαιώματα των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών. Διατάξεις που είχαν θεσμοθετηθεί στα πλαίσια αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος καταργούνται, ενώ όποια μέτρα παρουσιάζονται, θέτουν κριτήρια που καλύπτουν μόνο περιπτώσεις οικογενειών οι οποίες βρίσκονται λίγο πριν την λιμοκτονία. Αντί λοιπόν, η Πολιτεία να στηρίζει τις οικογένειες με πολλά παιδιά (τρία και άνω), τις εμπαίζει και τις τιμωρεί, ωσάν να είναι η αιτία της οικονομικής κρίσεως. Δυστυχώς, μέρα με την ημέρα ζούμε τη γενοκτονία της ελληνικής οικογένειας, ζούμε τη «σαρωτική» πολιτική της συγκυβέρνησης εναντίον των πολυμελών οικογενειών, γι’ αυτό και όλοι μαζί πρέπει να θέσουμε ένα τέλος. Γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι κι όχι αριθμοί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ