Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δείτε τα συνολικά αποτελέσματα των Δημοτικών Ενοτήτων Αγρινίου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον απόκτα η πρώτη προσέγγιση των αποτελεσμάτων για τον Δήμο του Αγρινίου ανά Δημοτική Ενότητα.
Γίνεται ξεκάθαρο πως ο Γιώργος Παπαναστασίου, ωφελήθηκε από την υψηλή συσπείρωση της ΝΔ τα τελευταία 24ωρα (βοήθησε και ο ΑΧΕΛΩΟΣ TV με.... την σκανδαλώδη προβολή Σαμαρά - Κατσιανιώνη), ενώ για τον Παύλο Μοσχολιό η πόλη του Αγρινίου, έγινε ο "εφιάλτης του"  όπου σαφώς η ψήφος ήταν πιο πολιτική και ο βαθμός συσπείρωσης της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ήταν περισσότερο υψηλός. Αυτό φάνηκε απο το εκλογικό αποτέλεσμα του Τραπεζιώτη στον π. Δήμο Αγρινίου και ιδιαίτερα στη πόλη.
Ο κ. Παπαναστασίου επικράτησε στις περισσότερες Δημοτικές Ενότητες (πρώην Δήμους), έχασε μόνο την Παραβόλα (τόπος καταγωγής στελέχους της ΝΔ και του τ. Δημάρχου), τον κέρδισε ο κ. Μοσχολιός και το π. Δήμο Θεστιέων από τον Τραπεζιώτη.
Το μεγαλύτερο ποσοστό του ο κ. Παπαναστασίου έλαβε στην Μακρυνεία που είναι και η περιοχή καταγωγής του. Αντίστοιχα ο κ. Τραπεζιώτης, που προδόθηκε από το ψηφοδέλτιό του και όχι μόνο... στις Δημοτικές Ενότητες που ήταν πολύ αδύναμο. Κέρδισε μόνο τη Δ.Ε. Θεστιέων και πάλεψε για τη 2η θεση στην Δ.Ε. του Αγρινίου. Ο κ. Μοσχολιός αντίστοιχα κέρδισε εκτός την Δ.Ε. Παραβόλας και τον Αρακύνθου.
Το "ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ" δυστυχώς την τελευταάι στιγμή δεν εκλέγει έδρα στο νέο Δ.Σ. Αγρινίου παρά την φιλότιμη προσπάθεια και τον αντισυστημικό του λόγου, όπου θα έδιδε μια άλλη νότα με την παρουσία του στο δήμο. Βλέπεις ο κυρίαρχος λαός της περιοχής μας... δεν έφαγε τα μνημόνια στη μούρη του κια τους ακολουθεί. Να είναι καλά και KALO KOURAGIO. 
Αναλυτικά τα συνολικά αποτελέσματα σε κάθε Δ.Ε:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ